Klub mladih Split i Izdavačka kuća Harfa (Knjige koje vole djecu) organiziraju “HARFIN PSIHO KLUB” – ciklus besplatnih predavanja o osobnom razvoju i roditeljstvu!

Naš je cilj besplatnim predavanjima vrhunskih psihologa doprinijeti osobnom razvoju i mentalnom zdravlju djece i mladih.

Različite uloge koje mladi obnašaju – jer oni su nečija djeca, nečije kolege, nečiji učenici/studenti, nečiji zaposlenici, nečiji roditelji – nose sa sobom različite izazove, s kojima se ponekad nije lako nositi.

Iz mjeseca u mjesec slušat ćemo i razgovarati o temama bliskima svima nama. Zajedno ćemo učiti i pokušati naći rješenje za izazove s kojima se suočavamo.
Zajedno ćemo pokušati biti bolji – bolji roditelji, bolja djeca, bolja verzija samih sebe.

“HARFIN PSIHO KLUB” organizira se u sklopu programa “Kreativni, mladi, strastveni”.

Drugo predavanje održat će se 24.10.2019. s početkom u 19 sati u Sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu, kojoj ovim putem zahvaljujemo na suradnji i ustupanju prostora!

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a namijenjeno je mladima, roditeljima, studentima, učenicima, profesorima, psiholozima, pedagozima, odgojiteljima, prosvjetnim djelatnicima…icama 🙂 i svima koji će nešto od navedenog postati. 🙂

Sudionici će imati priliku kupiti Harfine knjige po posebno sniženim cijenama; posebne cijene za posebnu publiku! 😍

Ulaz je besplatan, ali prijava je obvezna na:
https://docs.google.com/forms/d/1H5zYvDrBum8cHxw0CjANlw1VmyPDXV57jJb8frYQTwY/edit

Na zahtjev je moguće dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Marina Bakota: Škola za život ili život za školu?

U posljednje vrijeme sve više pričamo o pojmu cjeloživotnog obrazovanja. Koncept je to koji obrazovanje promatra kao proces koji traje čitavog života. S druge strane, današnji đaci, kao i njihovi prethodnici generacijama prije, i dalje jedva čekaju da se oglasi zadnje školsko zvono. Što onda radimo krivo? U čemu griješimo kao roditelji? Kao stručnjaci u odgoju i obrazovanju? Kao društvo?

U ovom predavanju govorit ćemo o prilagodbi djeteta na školu, o važnosti stvaranja poticajnog okruženja s ciljem razvijanja radnih navika. Pričat ćemo o razvoju dječje motivacije. Dotaknut ćemo se i suvremenih distraktora, ponajviše digitalnih medija. U ovoj školskoj godini konačno je u našim školama i službeno krenula nova obrazovna reforma. Što nam ona donosi?

Saznajte na predavanju gđe. Bakota!

%d blogeri kao ovaj: