Kreativni, mladi i strastveni!

illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations

KMS stoji za glavne vrijednosti koje promičemo. Razni događaji i radionice prožeti su Kreativnošću, namijenjeni su Mladima, a brojni Strastveni volonteri daju sve od sebe da se educiraš i zabaviš.

author
signature

Klub mladih Split

Osnovne odrednice

icon

Vizija

Split kao mjesto najboljih društvenih i profesionalnih prilika za mlade.

icon

Misija

Stvarati i pružati najbolje prilike za društveni i profesionalni razvoj mladih, te poticati i zagovarati njihov nastanak.

icon

Ciljevi

Aktiviranje mladih ljudi na svim društvenim razinama, informiranje o njihovim pravima i društvenim potrebama, te promicanje i zaštita njihovih interesa.

Tim

Anja Ančić

Makaranka, magistrirala Molekularnu biologiju na PMF-u u Zagrebu, trenutno radi na medicinskom fakultetu u Splitu. Aktivno sudjeluje u popularizaciji znanosti kroz održavanje raznih radionica i predavanja. Osim u KMS-u, volontira u udruzi profesor Baltazar i Start-up udruzi. Zaljubljenica u prirodu, aktivan život i hranu. Predsjednica KMS-a od 2020.g.

Mihaela Lovrić

Rođena u Njemačkoj, živi u Splitu. Završila Katolički bogoslovni fakultet. Trenutno radi kao voditeljica projekta Centar za društveno korisno učenje te koordinatorica studenata. Voli knjige, filmove, putovanja, koncerte. Studentica ;)

Mira Ursić

Rođena u Splitu. Magistrirala Arheologiju u Zadru. Trenutno zaposlena u Klubu mladih Split kao koordinatorica studenata na projektu Centar za društveno korisno učenje. Također, povremeno radi kao arheolog na iskapanjima, instruktorica joge i freelance writer. U slobodno vrijeme se bavi jogom, slobodnim penjanjem i druži sa prijateljima.

Romana Ban

Volonterka u različitim organizacijama za djecu i mlade od srednjoškolskih dana. Suosnivačica Kluba mladih Split, u kojem je kao voditeljica projekata i programa radila gotovo pet godina. Trenutno zaposlena kao izvršna urednica portala Split Tech City. Majčinstvo ju je potaknulo na pokretanje bloga o slikovnicama “Djeco, laku noć!”

Antea Duvnjak

“Falile se Kaštelanke da su lipše neg Splićanke” Iz Kaštela, maturantica splitskog MIOC-a. Volontira u Klubu mladih Split od svoje 16. godine. Također, animira djecu u Oratoriju na Kmanu. Zanima je znanost. U slobodno vrijeme svira klavir i gitaru. Voli putovati i istraživati svijet.

Mirela Mravak

U Klubu mladih Split od 2019. kao voditeljica marketinga i PR-a. Nakon što je diploma ekonomije potrošena na 12 godina rada u turizmu, posvećena je svojoj dugogodišnjoj ljubavi prema PR-u (okrunjeno također diplomom). Voli krizni management i biti zatrpana poslom. Sav novac potrošit će na edukacije i putovanja, za ostalo što ostane!

Luka Mladinić

Rođen u Splitu. Završio osnovnu i srednju školu u Splitu, trenutno studira novinarstvo u Zagrebu. Velik obožavatelj sporta i fotografije. U slobodno vrijeme se bavi fotografijom. Prva i posljednja ljubav mu je Hajduk. Volonter udruge MoST, centra Juraj Bonači. Od 2019. aktivni volonter KMS.

Nela Kundičević Dukan

Rođena u Splitu. Magistrirala 'Turizam i hotelijerstvo' na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Trenutno nezaposlena, ali aktivno sudjeluje u KMS-u koji joj je i ujedno prvo volontersko iskustvo. U slobodno vrijeme voli se baviti yogom, veliki je foodie i voli restorane, te putuje svijetom kad god stigne!

Maria Bošković

Magistra molekularne biologije, trenutno zaposlena na Medicinskom fakultetu u Splitu kao znanstvena novakinja. Baš kao i Blanka, započela je sa sudjelovanjem u radu Kluba mladih Split preko projekta “Lably”. Voli knjige, putovanja, hranu, druženja.

Blanka Roje

Po struci profesorica biologije i kemije, a po zanimanju znanstvena novakinja na Medicinskom fakultetu u Splitu. Bavi se biologijom tumora mokraćnog mjehura. Sudjeluje u radu Kluba mladih Split preko znanstveno-edukacijskog projekta 'Lably' . U slobodno vrijeme voli boraviti u prirodi, gledati i analizirati filmove i čitati popularnu znanost.

Sponzori

client-logo client-logo client-logo client-logo client-logo client-logo