Vrijeme je za još jednu Poduzetničku kavu sa Klubom mladih Split!

Ovog vam puta na kavu dovodimo svestranu poduzetnicu, čija nas je poslovna priča oborila s nogu kad smo ju čuli. Zapravo, s nogu nas je oborio njen entuzijazam s kojim priča o svojim poslovnim pothvatima i zaposlenicima, ali i širok raspon njenih hobija i aktivnosti u kojima je također izvrsna!

Zrinka Hrvoj je vlasnica Splićanima dobro znanog Toto’s burger bara, kao i fitness centra Mint Fitness Factory. Radi kao skiperica, u slobodno vrijeme uživa u jedrenju i jahanju, a uza sve navedeno, vodi idiličan obiteljski život u najlipšem gradu na svitu (uz česta putovanja!).

Priča naše gošće zasigurno može potaknuti i vas da napravite prvi korak u pokretanju svog posla. Ne samo to – zasigurno vam može osvijestiti i na što obratiti posebnu pozornost pri građenju uspješnog posla! Kako privlačiti, odabirati i zadržavati zaposlenike? Čime privući klijente? Na koji se način istaknuti od konkurencije? S kim surađivati? Kako ostati entuzijastičan i kako se inspirirati na odlične poslovne ideje? Može li se zadovoljavajuće balansirati privatni i poslovni život? Razgovarat ćemo o svemu tome!

Tražite posao? Nakon kave ćete imati priliku oduševiti Zrinku! 😉

Vidimo se 15.10.2019. u 19 sati u caffe bar Academia (Ruđera Boškovića 27)!

 

  • “Poduzetnička kava” je ciklus neformalnih druženja na kojima s osobama iz svijeta poduzetništva u opuštenoj atmosferi razgovaramo o različitim temama vezanim za razvoj posla i karijere. Cilj ovih aktivnosti je poticanje mladih na pokretanje vlastitog posla, zbog čega im pružamo priiku da iz prve ruke čuju iskustva i savjete onih koji su se već odvažili na taj korak.Želimo im otkriti ne samo dobre, već i “mračne” strane poduzetništva, ali sve s ciljem da ih ohrabrimo i pokažemo im da su sve prepreke s kojima se suoče – premostive!Želimo im pružiti priliku za umrežavanjem i potaknuti ih na želju za cjeloživotnim učenjem.

    Želimo ih motivirati na društveno odgovorno poslovanje.

    *Zahvaljujemo Jamesolinija na potpori našem projektu #PoduzetničkaKava!

%d blogeri kao ovaj: