Jeste li znali da je momak iz Splita osmislio kavu s gljivama?

Znate li da je ta kava prozvana najpametnijom kavom na svijetu te da je zahvaljujući toj ideji pokrenuo svoju tvrtku?

Njegov startup, Mushroom Cups, nedavno je među 500 aplikanata primljen u FoodX, vodeći svjetski akcelerator za prehrambene inovacije? Stipe je tako dobio priliku četiri mjeseca boraviti u New Yorku, gdje je radio na promociji svog proizvoda na američkom tržištu, kao i na pripremama za novu investicijsku rundu.

Drago nam je pozvati vas na “poduzetničku kavu” s osnivačem ovog startupa, mladim Splićaninom Stipom Režićem!

U opuštenoj atmosferi caffe bar Academia popričat ćemo s njim o njegovom poslovnom putu, ali i o potrebama mladih vezanim za poticanje poduzetništva i dobivanje potpore pri stvaranju i podizanju vlastite tvrtke.

Kako se u zemlji u kojoj vladaju beznađe i nezaposlenost (ili bar mediji tako žele prikazati) netko usudi razmišljati o poduzetništvu? Kako uopće krenuti? Je li bolje tajiti svoje poduzetničke ideje ili pokušati dobiti što više dojmova i povratnih informacija? Kako pronaći pouzdane partnere, kojima je stalo do tvoje ideje kao do vlastite? Je li u podizanju kredita spas? Ima li smisla pohađati poslovne edukacije i različite neformalne radionice?

O svemu ovom – i mnogo više – saznajte u razgovoru ugodnom 17.9.2019. u 19 sati u Academie!

Ova se #poduzetnička kava organizira u sklopu programa Kluba mladih Split “Kreativni, Mladi, Strastveni”, kojim se potiču osobni i profesionalni razvoj mladih.

Ulaz je slobodan. Vidimo se!

%d blogeri kao ovaj: