2. Humanitarna biciklijada “Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači”!

2. Humanitarna biciklijada “Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači”!

Dana 11. kolovoza 2018. u Park-šumi Marjan održana je druga humanitarna biciklijada “Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači!” pod organizacijskom palicom Kluba mladih Split, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih.

Stotinu se Splićanki i Splićana svih dobi odazvalo i doprinijelo akciji za uređenje senzorne sobe Centra.

Atmosfera na Marjanu je bila odlična usprkos visokim temperaturama, protiv kojih su se organizatori borili osiguravši piće, hranu i dobru glazbenu podlogu! Sama biciklijada započela je nakon veselog dočeka korisnika i korisnica Centra, koji su na start došli vozeći se u marjanskom vlakiću. Dio njih sudjelovao je u biciklijadi, dok je ostale čekalo uzbudljivo druženje u Park-šumi.

Oduševljenje djece i mladih iz Centra moglo se napipati pri kraju programa, odnosno tijekom dodjele pehara i zahvalnica svima njima od strane volonterki Kluba mladih.

Organizatori zahvaljuju svim sponzorima, donatorima, partnerima i medijskim pokroviteljima koji su omogućili odličnu realizaciju ovog volonterskog događaja, a to su: Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split (službena stranica), Savjet mladih Grada Splita, Biciklistički klub Timun (BK Timun), Biciklopopravljaonica Split – Popka, Marjanski vlakić, Emanuel Travel Split, Bogdan transport, Caffe Bar Dreamers, TROMONT d.o.o., BONTECH, Dalmacijavino Split & Pipi, Samoborka, Dalmatinski portal, split.com.hr, Studentski.hr, Ultra Split, Radio Sunce Split i Radio Brač.