Jačanje kreativnih kompetencija mladih

Jačanje kreativnih kompetencija mladih

Jačanje kreativnih kompetencija mladih projekt je Kluba mladih Split  u sklopu kojeg su organizirane edukativno-radioničke aktivnosti za mlade. Projekt je imao za cilj proširiti edukativni program Kluba mladih Split i pružiti mladima širok spektar mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena sudjelovanjem na korisnim i zanimljivim aktivnostima u skladu s njihovim interesima i željama. Uz brojna predavanja i događaje mlade se potaklo na aktivno i praktično učenje kroz radionice, ali i na prenošenje znanja i vještina koje sami posjeduju.

Četveromjesecni program sastojao se od niza edukativnih predavanja i radionica iz područja programiranja, digitalnog crtanja, fotografije te su postavljene izložbe na kojima su mladi neafirmirani umjetnici izložili svoje radove. Sudionici aktivnosti su imali priliku proširiti svoja znanja u različitim područjima ili steći nova te im se pružila mogućnost stjecanja specifičnih vještina s kojim su povećali svoju konkurentnost na tržištu rada.

Projekt je financiran od strane Grada Splita u iznosu od 12.500,00 kn, prijavom na Natječaj za prijavu projekata od interesa za Grad Split u okviru raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Splita za 2016. godinu sa projekcijama za 2017.-2018. godinu.

Voditelj projekta: Frane Ivanišević

Skills

Posted on

travanj 6, 2018

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *