ForProve Theater (ForProve Kazalište)

ForProve Theater (ForProve Kazalište)

ForProve Kazalište kombinira kvalitete proizašle iz modela Improvizacijskog i Forumskog kazališta s ciljem kreiranja inovativne metodologije rada s mladima i pružanja neformalnih edukacija koje će mladima pomoći u pronalasku posla te unaprijeđenju njihovih radnih vještina.

ForProve kazališna metodologija služi kao alat za poticanje poduzetništva pružajući inovativan način za rješavanje problema, upravljanje, improvizaciju u raznim situacijama, donošenje odluka i sl. Znanja i vještine vezane na ovu tematiku su presudne za mlade poduzetnike jer će među njima potaknuti samopouzdanje i spremnost na pokretanje novih poslova. Istovremeno, pripremit će ih na zadaće i izazove koji ih očekuju u samostalnom poslovanju.

U projektu su sudjelovale organizacije iz Hrvatske, Bugarske, Poljske, Italije, Španjolske i Litve, a period provedbe projekta bio je od 01.09.2015. do 31.08.2017. Projekt je financiran kroz Erasmus+ program strateških partnerstava za mlade, Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva za inovaciju i razmjenu dobrih praksi.

Klub mladih Split sudjelovao je kao partner na ovom projektu, a koordinator aktivnosti iz KMS-a bio je Ivan Rako.

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *