Klub mladih Split i Izdavačka kuća Harfa (Knjige koje vole djecu) organiziraju “HARFIN PSIHO KLUB” – ciklus besplatnih predavanja o osobnom razvoju i roditeljstvu!

Naš je cilj besplatnim predavanjima vrhunskih psihologa doprinijeti osobnom razvoju i mentalnom zdravlju djece i mladih.

Različite uloge koje mladi obnašaju – jer oni su nečija djeca, nečije kolege, nečiji učenici/studenti, nečiji zaposlenici, nečiji roditelji – nose sa sobom različite izazove, s kojima se ponekad nije lako nositi.

Iz mjeseca u mjesec slušat ćemo i razgovarati o temama bliskima svima nama. Zajedno ćemo učiti i pokušati naći rješenje za izazove s kojima se suočavamo.
Zajedno ćemo pokušati biti bolji – bolji roditelji, bolja djeca, bolja verzija samih sebe.

“HARFIN PSIHO KLUB” organizira se u sklopu programa “Kreativni, mladi, strastveni”.

Treće predavanje održat će se 21.11.2019. s početkom u 19 sati u Sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu, kojoj ovim putem zahvaljujemo na suradnji i ustupanju prostora!

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a namijenjeno je mladima, roditeljima, studentima, učenicima, profesorima, psiholozima, pedagozima, odgojiteljima, prosvjetnim djelatnicima…icama 🙂 i svima koji će nešto od navedenog postati.

Ulaz je besplatan, ali prijava je obvezna na:
https://docs.google.com/forms/d/1LrPfgEW_QrKx5aeFz2k6IzXZBGs6Jt_yjf-NgO4Vgv4/edit 

Na zahtjev je moguće dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Ivan Urlić: Stres i zdravlje

Cijenjeni psihijatar dr. Ivan Urlić upoznat će nas s nekim osnovnim karakteristikama ljudskog postojanja vezano za odnos psihe, tijela i stresnih situacija.

Slušateljima će nastojati približiti sljedeće:
1. Pojam “stresa”;
2. Što za koga može predstavljati stres;
3. Razvoj i povezanost tjelesnog i psihičkog funkciuoniranja;
4. Ranjivost ljudskog bića u pojedinim fazama života, te karakteristični strahovi i tjeskobe;
5. Terapijski pristupi: individualni, grupni, javno-zdravstveni.

Vidimo se!

%d blogeri kao ovaj: