Znate li da je ronjenje danas jedan od najbrže rastućih sportova? Znate li da ono ima odličan učinak ljudsko psiho-fizičko zdravlje?

Roniti se može s bocama ili na dah, a aktivnosti kojima se kao ronilac možete baviti su brojne. Danas je ronjenje izuzetno važna vještina za mnoga znanstvena ali i društvena područja.

Ronioci koji se bave malakologijom ronjenjem istražuju podmorje, školjke i puževe. U arheologiji ronioci pak sudjeluju u podvodnim arheološkim istraživanjima. Ronjenjem, između ostalog, možete pridonijeti i zaštiti okoliša, organizacijom ili sudjelovanjem u akcijama čišćenja podmorja.

Jeste li ikada razmišljali o tome da se uključite u neki ronilački klub i sami isprobate podvodni sport i neke od njegovih aktivnosti?

Ako jeste, ili ako vas jednostavno zanimaju tehnike i aktivnosti ronjenja Klub mladih Split i ronilački klub UPA Rostrum Split spremni su odgovoriti na sva vaša pitanja i educirati Vas o ovom zanimljivom i jedinstvenom sportu.

U Klubu mladih Split, u četvrtak, 3. svibnja u 19 h UPA Rostrum Split održat će edukativno predavanje o ovom atraktivnom sportu.

%d blogeri kao ovaj: