Klub mladih Split u suradnji s udrugom iTHEom, časopisima Filozofskog fakulteta The Split Mind i Humanist organizira, sad već tradicionalni, Tipkaton, natjecanje u pisanju kratke priče.

Na ovogodišnjem trodnevnom natjecanju koje će se održati 14., 16. i 18. svibnja od 17 do 19 sati u prostorijama Kluba mladih Split, Ruđera Boškovića 22/II sudionici će imati priliku “boriti se” za titulu budućeg Joycea pisanjem dviju kratkih priča različitih žanrova i tema, dok je za 18.5. od 17 do 19 sati predviđeno proglašenje pobjednika o kojem će odlučivati žiri sastavljen od urednika časopisa The Split Mind i Humanist te članova udruge iTHEom.

Osim toga sudionici će dobiti i individualne konzultacije na kojima će im žiri dati svoje stručno mišljenje o njihovim pričama.
Pobjednik, bogatiji za novo iskustvo, stručne smjernice u pisanju te nova poznanstva, odlazi doma i s knjigom na poklon te objaom svog autorskog rada u navedenim časopisima. A tema natjecanja? Neka to ostane još jedno od iznenađenja koja priređujemo tijekom natjecanja.

Sanjario si barem jedanput da postaneš novi Bukowski? Ili te pak fasciniraju krim priče? Tvoja mašta zaista može svašta?

Stoga… što čekaš? U Klubu mladih Split maštamo skupa, stoga ne propusti ovu jedinstvenu priliku da dobiješ konstruktivne kritike stručnog žirija, smjernice za usavršavanje, otkriješ svoj stil pisanja, pokažeš talent, ali ujedno se i zabaviš i upoznaš ljude sličnih ili jednakih interesa.

Klub mladih Split je, ponukan zainteresiranošću i odazivom mladih na prošlogodišnjem Tipkatonu, prepoznao potrebu za ohrabrivanjem i udruživanjem mladih talenata te u revijalnom tonu nastavljamo tipkati zajedno i ove godine, a nadamo se i dugo godina kasnije. Stoga, istipkaj svoju kratku prijavu i zauzmi svoje mjesto za tipkovnicom u prostorijama KMS-a jer, zapamti, ako postoji knjiga koju želiš pročitati, a još nije napisana, tada je moraš ti napisati (Morisson, T.).

Broj sudionika je ograničen pa se za sudjelovanje potrebno prijaviti ispunjavanjem Google obrasca: https://goo.gl/forms/eb8sBjJyYhslJ8SD3

*Uvjet za sudjelovanje je posjedovanje vlastitog laptopa, a prednost pri prijavi ostvaruju mladi*

%d blogeri kao ovaj: