Upravni odbor

Romana Ban

Romana Ban

Predsjednica Kluba mladih Split

Vodeći se dobrom starom „Manje grintanja, više rintanja!“, pokušavam pretočiti svoju strast za kreativnošću u ideje koje pozitivno dotiču ljude. Svojim djelima nastojim širiti vjeru u to da je moguće stvarati ono što želimo da postoji. Zahvalna sam što sam sudjelovala u stvaranju Kluba mladih Split, a još više što još uvijek vjerujem i svjedočim da Klub čini male, ali neprocjenjive, promjene u životima mladih. Uživam u čitanju, pisanju i fotografiranju, a najspokojnija sam u prirodi. Volim vrijeme za sebe, ali ništa se ne može mjeriti s užitkom kvalitetno provedenog vremena s obitelji i prijateljima. Nadam se da će mi uvijek biti važnije biti, doživjeti i naučiti nego imati.

Matea Bešlić

Matea Bešlić

Dopredsjednica Kluba mladih Split

Studentica sam FESB-a, završila 3. gimnaziju u Splitu, a na prvoj godini Fakulteta počinjem volontirati dolaskom u Klub mladih Split, gdje još uvijek aktivno sudjelujem u ulozi Dopredsjednice, voditeljice PR tima i provedbi i osmišljavanju sadržaja za mlade. U međuvremenu sam volontirala u studentskoj organizaciji AIESEC, udruzi Startup.hr i studentskim novinama FESB-a. Također, sudjelujem u organizaciji znanstvenih konferencija na FESB-u, radim kao PR za Shift konferenciju i organiziram prvo regionalno eSports natjecanje u Splitu – LAN Battle4Split. Zahvaljujući volonterskom iskustvu u odnosima s javnošću, od listopada 2017. godine radim kao voditeljica na Jadranskom radiju.

Maja Dragojević

Maja Dragojević

Tajnica Kluba mladih Split

Kroz svoje srednjoškolsko obrazovanje u Veloj Luci, uvidjela sam sadržaje koje nedostaju mladima na otocima. Potaknuta željom za promjenom počela sam volonterski doprinositi razvoju lokalne zajednice i nakon toga dobila sam posao voditeljice financija u Klubu mladih Split čemu je rezultiralo iskustvo koje sam stekla volontirajući. Kroz sudjelovanje u radu raznih organizacija stekla sam iskustvo rada i upravljanja financijskim procesima. Stečenim znanjem otvaram tvrtku Synergia consulting i postavljam si cilj da svojim djelovanjem uspostavim alate za praćenje područja financija te kreiranje potrebnih analitika kao i razvijem područje društvenog poduzetništva unutar Kluba mladih.