Zaposlenici

Valentina Perišić

Valentina Perišić

Voditeljica programa

S volontiranjem sam započela još tijekom studentskih dana: inicijator sam i prva glavna urednica „Humanista“, časopisa studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, bivša urednica i voditeljica tima S4S portala te inicijatorica Regionalnih studentskih simpozija u Splitu. Zahvaljujući svim tim aktivnostima stekla sam golemo iskustvo u novinarstvu, uredništvu, organizaciji, projektnom menadžmentu i odnosima s javnošću. Svoje iskustvo pokušavam podijeliti s drugima kroz vođenje programa Kluba te koordinaciju volontera, uz to sam i na doktoratu iz područja filozofije odgoja. Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi, s prijateljima i obitelji ili s kućnim ljubimcima.

Danijela Spahija

Danijela Spahija

Voditeljica projekta

Rođena u Šibeniku gdje sam završila Ekonomsku školu. Nakon završene srednje škole, upisala sam i diplomirala na Ekonomskom fakultetu Split. Uz studiranje, volontirala sam dugi niz godina u udruzi S4S – Studenti za studente.
Volim biti okružena i raditi s mladim ljudima i upravo je Klub mladih Split mjesto u kojem  to ostvarujem.
Veseli me druženje s prijateljima, vožnja biciklom, pobjede Hajduka i dobar sir 🙂
I za kraj… Tvoji planovi, tvoji projekti, tvoji snovi moraju uvijek biti veći od tebe.

Lea Božanić

Lea Božanić

Voditeljica marketinga

Ja sam Lea, imam 27 godina i volim sve što vole mladi. I par stvari koje mladi ne vole.  Završila sam Marketing i sviđa mi se to što radim. Obožavam ljeto, ne podnosim hladnoću. Najdraža boja mi je ona zalaska sunca, a mirisi vanilija i cimet. Preferiram zvuk francuskog, iako sam slaba i na španjolski. Sviđa mi se biti zaljubljena, pa makar u seriju. Jeftino zvuči da volim putovati, ali ovaj opis ne bi bio ni približno točan kada to ne bih navela.  Onda moram spomenuti i spavanje. Jako volim dobar san. Izgleda da sam alergična na čokoladu. Ne volim pašticadu i njoke. Ne volim pisati osobne opise.

Toni Jerković

Toni Jerković

Administrator

Nakon završene srednje škole za grafičkog dizajnera multimedijalnih sadržaja krenuo sam u novom smjeru i upisao Filozofski fakultet u Splitu. Tijekom studija sociologije u meni se probudila želja da doprinesem razvoju društva na bolje te sam počeo biti društveno angažiran prisustvovanjem na raznim javnim okupljanjima. Ubrzo nakon toga počeo sam i s volontiranjem u udrugama te mi se nakon nekog vremena otvorila mogućnost zaposlenja u Klubu mladih Split. Želja mi je doprinijeti klubu te kroz projekte stvoriti društveno inspirativno i potencijalno okruženje, kako za mlade, tako i za sve sugrađane.”